Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ''ΠΡΩΤΕΑΣ'' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΙΚΑΣΙΑ Ή ΑΚΟΥΣΜΑ.ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ''ΠΡΩΤΕΑ'' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

  
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : http://www.proteascave.gr/joomla/


KΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΠΡΩΤΕΑΣ" !
09
Απρ
2012
Πρακτική άσκηση Κοζάνης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γεώργιος Σωτηριάδης   
Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η 3η πρακτική άσκηση του σεμιναρίου σε σπήλαια της Ξηρολίμνης και Μεταμόρφωσης Κοζάνης. Οι εκπαιδευόμενοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με κατακόρυφο σπήλαιο, στο οποίο χρησιμοποιώντας την τεχνική του μονού σχοινιού το εξερεύνησαν. Επίσης συνεχίστηκε η χαρτογράφηση και αυτό το διήμερο, σε οριζόντιο σπήλαιο, ενώ τους δόθηκε και σενάριο, στο οποίο έπρεπε να  προσφέρουν Α' Βοήθειες σε ένα τραυματία και να κατασκευάσουν θερμό σημείο. Τέλος πραγματοποιήθηκε και προσεκτικός καθαρισμός σπηλαιοθεμάτων από πατημασιές και δαχτυλιές.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου και της γενικότερης δράσης του ΠΡΩΤΕΑ στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, διοργανώθηκε παρουσίαση - ημερίδα για τον υπόγειο κόσμο της περιοχής. Η παρουσίαση έγινε στη παλιό δημοτικό σχολείο της Ξηρολίμνης, και με χαρά είδαμε την αίθουσα να γεμίζει, ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.
Όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν εάν δεν είχε ο ΠΡΩΤΕΑΣ τη στήριξη της τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης και του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηρολίμνης. Τους ευχαριστούμε για την υποδειγματική τους φιλοξενία και για την ενέργεια που έδωσαν για να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΡΩΤΕΑ.



Share/Save/Bookmark

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων