Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KEIMENO AΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ www.kozanh.gr ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ :http://www.kozanh.gr/web/guest/pressrelease?p_p_id=bs_news&p_p_action=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2_bottomLeft&p_p_col_pos=5&p_p_col_count=8&_bs_news_struts_action=%2Fext%2Fnews%2Fload&_bs_news_mainid=14893&_bs_news_loadaction=view&_bs_news_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhome

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ( 03/05/2012 )


Ο Δήμος Κοζάνης και το Γραφείο Εθελοντισμού Δ. Κοζάνης ευχαριστεί τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στον καθαρισμό του Δήμου μας.
          Ευχαριστεί τις Τ.Κ. Αργίλου Αργίλου, Λευκόβρυσης, Λευκοπηγής, Αγ. Παρασκευής, Καισαρείας, Καρυδίτσας, Δρεπάνου, Κοιλάδας-Κίσσας, Ξηρολίμνης, Κλείτου, Κοίλων, Μελισσίων, Ποντοκώμης, Αγ. Δημητρίου, Ρυμνίου, Πρωτοχωρίου. Τις Δημοτικές Κοινότητες Κρόκου και Αιανής, καθώς και τους: «Άρσις», Κοζάνη Τόπος να ζεις, Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αθανασίου και Φανό «Άϊ Θανάση», Πολιτιστικός Σύλλογο και Φανό «Αριστοτέλη», Πολιτιστικό Σύλλογο «Κόζιανι», Φανό «Κεραμαριό» πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών, Πολιτιστικό Σύλλογο«Μακεδνοί», Φανό «Αϊ Δημήτρη», Φανός «Λάκκους τ’ Μάγγαν», Σύλλογο Φίλων Βιβλιοθήκης και Φανό «πηγάδ’ απ’ του Κεραμαριό».

          Επίσης ευχαριστεί για την συνεργασία
·         το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ) που έχει την ευθύνη επικοινωνίας με όλες τις ομάδες καθαρισμού, και συνόδευσε με μέλη του, ομάδες καθαρισμού στις οποίες συμμετείχαν παιδιά ή δραστηριοποιήθηκαν σε δασική έκταση
·         Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – παράρτημα Κοζάνης (ΕΟΔ),  τον Ερυθρό Σταυρό και το ΕΚΑΒ που είχαν την ευθύνη παροχής πρώτων βοηθειών
·          τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης για την πολύτιμη συμβολή της σε θέματα ασφάλειας για την αποκομιδή σκουπιδιών και την παροχή σε γάντια και σακούλες στους Εθελοντές.
              Η συμμετοχή των συνδημοτών μας στον συμβολικό καθαρισμό του πλανήτη αποδεικνύει για άλλη μια φορά το βαθμό ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος, αποδεικνύει ότι μπορούμε να βρεθούμε πολίτες κάθε ηλικίας σε συλλογικές δράσεις και ότι οι συντονισμένες προσπάθειες φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά είναι πάντα επιτυχημένες και πολύ χρήσιμες για το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.
          Ελπίζουμε ότι η Εθελοντική αυτή πρωτοβουλία με το μήνυμα «καθαρίζουμε το Δήμο μας για να μην ξαναπετάξουμε σκουπίδια», γίνεται συνείδηση όλων μας και την επόμενη χρονιά η προσπάθεια αυτή θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.



























Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων