Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-11-2013 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ.



 ΑΕΠ – ΑΡΔΑΣΣΑ 2-1



Ξεκίνημα με το δεξί για τον κ.  Δημητριάδη ενάντια στην ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε εγρήγορση τους παίκτες και δυστυχώς τους λίγους φιλάθλους (πενήντα άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο)
οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντα δύσκολα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Φάσεις και γκολ:
Οι γηπεδούχοι θα ευτυχίσουν με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 40΄ δευτερόλεπτο να ανοίξουν το σκορ όταν ο Παυλίδης θα πιέσει θα κλέψει την μπάλα από αριστερά θα βγάλει σέντρα και ο Σαββούδης με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.
8΄ φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Βάλλα ωραία στην γωνία του θα αποκρούσει ο Δημητριάδης Τρ.
20΄ ωραία εκτελεσμένο κόρνερ για την Άρδασσα δύσκολα απομακρύνει ο Ζηνόβιος.
35΄ ο Σαββούδης θα δώσει στον Παυλίδη σουτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
39΄ ο Σαββούδης θα βγάλει πλάγια στον Τσίλη σουτ δύσκολα θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
46΄ ο Μετικάνος από τον χώρο του κέντρου θα βγάλει στον Σαββούδη αυτός θα πασάρει στο Μελισσινό ο οποίος θα καθυστερήσει και το σουτ που θα κάνει θα διώξει με τα πόδια στην γωνία του ο Δημητριάδης.
53΄ ο Σαββίδης θα γυρίσει στον Αλεξανδρή αυτός θα γλιστρήσει θα πάρει την μπάλα ο Νικολαίδης θα προχωρήσει θα πλασάρει ωραία τον Ζηνόβιο και 1-1.
55΄ νέα αντεπίθεση για την Άρδασσα με τον Τσεμπερλίδη η μπάλα πλάγια στον Βερύκοκο σουτ διώξιμο από τον Τσίλη διαμαρτυρίες για χέρι.
61΄ φάουλ με τον Μίμτση δύσκολα απομακρύνει ο Ζηνόβιος.
73΄ ο Βάλλας θα κινηθεί από δεξιά θα βγάλει παράλληλη σέντρα ο Θεοδωρίδης δεν θα μπορέσει να κάνει γκολ η μπάλα θα περάσει κάτω απ’ τα πόδια του.
85΄ ο Θεοδωρίδης από δεξιά θα περάσει τρεις αντιπάλους του θα σεντράρει η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς θα στρωθεί στον Ζάνο στο ύψος του δεύτερου δοκαριού ο οποίος ψύχραιμα με σουτ θα κάνει το 2-1.
92΄ ο Πάτσιος θα δεχθεί την μπάλα απ’ τον Μετικάνο θα πλασάρει υπέροχα τον τερματοφύλακα και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα θα παρεμβληθεί ο Παυλίδης και το γκολ θα ακυρωθεί ως οφ σάιτ.
93΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Καραγιαννάκης απέναντι απ’ τον Ζηνόβιο θα ολιγωρήσει και το σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ με τα πόδια.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους  κ. Τζιουβάρα και κα. Μπέλτσου.

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Μετικάνος Μελισσινός (64΄ Ζάνος) Σαββούδης (90΄ Πάτσιος) Kugja (64΄ Θεοδωρίδης) Παυλίδης.

ΑΡΔΑΣΣΑ (Τσεμπερλίδης) Δημητριάδης Τρ. Χινδιρίδης (46΄ Βασιλειάδης) Μεντεσίδης Δημητριάδης Γ. Σερέτης Σαββίδης Νικολαίδης (84΄ Καραγιαννάκης) Τσεμπερλίδης Ρίζου (81΄ Προσκυνητόπουλος)  Μίμτσης Βερύκοκος

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων