Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.




 ΑΕΠ – ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 0-0
Άσφαιρη για τρίτη αγωνιστική η ΑΕΠ πέταξε στα σκουπίδια άλλους δύο βαθμούς.

Νέα απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ξηρολίμνης.
Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μείνουν στο στείρο 0-0.

 Φάσεις και γκολ:
9΄ ο Μετικάνος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Μπάρα και ο διαιτητής θα δείξει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο παθών αλλά ο Βαρταλάμης θα πέσει στην δεξιά του γωνία θα αποκρούσει αρχικά και στην συνέχεια θα αποκρούσει και το νέο σουτ του Θεοδωρίδη.
10΄ κόρνερ με τον Μετικάνο η μπάλα στο πίσω δοκάρι κεφαλιά του Αλεξανδρή πάνω απ’ τα δοκάρια.
12΄ ο Μετικάνος θα δώσει στον Μελισσινό σουτ η μπάλα θα βρει τα σώματα των αμυντικών θα στρωθεί στο Θεοδωρίδη σουτ απελπιστικά άουτ.
25΄ σέντρα του Μετικάνου η μπάλα θα περάσει παράλληλα απ’ την εστία ο Μελισσινός δεν θα μπορέσει να την σπρώξει στα δίχτυα.
39΄ φάουλ του Μετικάνου ωραία απόκρουση με τα ακροδάχτυλα του Βαρταλάμη.
40΄ κόρνερ με τον Μετικάνο πρώτη κεφαλιά του Σαββίδη η μπάλα στο πίσω δοκάρι μόνος ο Βάλλας θα κάνει κεφαλιά η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα φύγει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
47΄ γέμισμα του Μετικάνου πίσω απ’ την πλάτη των αμυντικών ωραία με το στήθος θα κοντρολάρει ο Θεοδωρίδης απέναντι απ’ τον Βαρταλάμη θα πλασάρει άσχημα άουτ.
63΄ κεφαλιά Θεοδωρίδη φανταστική απόκρουση του Βαρταλάμη στην αριστερή γωνία του.
75΄ φάουλ του Μετικάνου η μπάλα στο Βογδόπουλο σουτ λίγο άουτ.
83΄ δυνατό σουτ του Βάλλα με δυσκολία με γροθιές θα διώξει ο Βαρταλάμης.
84΄ σέντρα του Βάλλα στην πορεία της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής θα πιάσει κεφαλιά μόνος του ο Ζερβανταρίδης η μπάλα μισό μέτρο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
85΄ παραλίγο να επαληθευτεί ο νόμος του ποδοσφαίρου όταν ο Σαλτσίδης θα βρεθεί στην κόντρα επίθεση θα βγάλει παράλληλα σέντρα αλλά εκεί δεν θα βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του για να σκοράρει.
90΄ τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους πάλι με τον Θεοδωρίδη ο οποίος θα δεχθεί την μπάλα μετά από σέντρα του Τσίλη θα κοντρολάρει αλλά θα σουτάρει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Δ. με βοηθούς τους κ. Διαμαντή και κα. Μπακατάρη.

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Κωστής Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Παπακωνσταντίνου Αλεξανδρής Μετικάνος Μελισσινός (35΄ λ. τ.  Βογδόπουλος 82΄ Πάτσιος) Παυλίδης  Θεοδωρίδης
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Μίχος) Βαρταλάμης Μπάκανος Αντάρας Χρυσικός Βητόπουλος Σαλτσίδης Θεοδωρίδης Μπάρα Νιζάμης (85΄ Χρυσοστομίδης 90΄ Πατσικόπουλος) Θώμος Χαρίσιος

 


Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων