Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NIKH ME ANATΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ.





  ΑΕΠ – ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 2-1
Παίζει για το γόητρο της.
Σε ένα όμορφο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο έκλεισε τον αντίπαλό της στο μισό γήπεδο και με δύο κεφαλιές γκολ έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη από την πολύ καλή ομάδα του Βελβεντού.

Φάσεις και γκολ:
13΄ σέντρα του Αντάμη η μπάλα στο Σαββούδη σουτ άουτ.  
15΄ σέντρα από δεξιά του Ελευθεριάδη πίσω από την πλάτη των αμυντικών της ΑΕΠ θα βρεθεί ο Παπαστέργιος θα κοντρολάρει και με σουτ θα κάνει το 0-1.  
33΄ σέντρα από δεξιά του Θεοδωρίδη η μπάλα στον Σαββούδη σουτ, ο Σαμαράς με τάκλιν θα αποσοβήσει την επίτευξη του γκολ κόρνερ η μπάλα.
37΄ αντεπίθεση για την ομάδα του Βελβεντού με τον Ταίρη ο οποίος θα βρεθεί απέναντι από το Ζηνόβιο θα σουτάρει αδύναμα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
50΄ ωραία ενέργεια από δεξιά του Καραγιάννη σέντρα παράλληλα από την εστία κανείς παίκτης των γηπεδούχων για να σκοράρει.
55΄ ο Μετικάνος θα γεμίσει με σέντρα στην περιοχή του Βελβεντού ο Θεοδωρίδης θα νικήσει τον αντίπαλό του στον αέρα και με κεφαλιά λόμπα θα κάνει το 1-1.
74΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Βάλλας θα πιάσει δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά ο Ζιώγας θα αποκρούσει υπέροχα.
79΄ φάουλ κερδισμένο στον χώρο του κέντρου για την ΑΕΠ ο Μετικάνος θα γεμίσει στην περιοχή εκεί ο προωθημένος Σαββίδης θα πιάσει κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα  του Ζιώγα και κάνοντας το 2-1.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Σουλίδη Ε. καλοί οι βοηθοί του κ. Μπαλιάκας  και κα. Μπακατάρη.

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Παπακωνσταντίνου Αντάμης Σαββίδης Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Βάλλας Μετικάνος Καραγιάννης (89΄ Τσιαρσιώτης)  Σαββούδης Θεοδωρίδης

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Παπαδόπουλος Θ.) Ζιώγας Ταίρης Cela (87΄ Τσιάμης) Σαμαράς Μπαλάνης Γκίκας Ευαγγέλου Παπαστέργιος (58΄ Πιτσιάβας)  Τυρολόγος Ελευθεριάδης Τρίχας (79΄Δροσίδης)  

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων