Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ - ΑΝΑΝΕΩΣEIΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Μεταγραφικό μπαμ με το ξεκίνημα των μεταγραφών από την ΑΕΠ Καραγιαννίων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Το Δ.Σ. της ΑΕΠ Καραγιαννίων καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας τον ποδοσφαιριστή ΙΤΤΗ Ιωάννη.
Ο 28χρονος κεντρώος γεννήθηκε στη Σειρήνα Γρεβενών όπου και πρωτοέπαιξε μπάλα στην τοπικό ομάδα ενώ στην συνέχεια έχει αγωνισθεί κατά σειρά σε Πυρσό Γρεβενών, στην δεύτερη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Κοζάνη Γ΄εθνική, στο Θρασύβουλο Φυλής Β΄εθνική, στο Ρήγα Φεραίο, στη Σιάτιστα και τελευταία στα Γρεβενά Αεράτα.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάριο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ανακοίνωσε η ΑΕΠ Καραγιαννίων.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΑΕΠ αναφέρει ότι κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών επιτεύχθηκε συμφωνία και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο αριστεροπόδαρος επιθετικός θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ΑΕΠ.
Από την πλευρά του ο παίκτης ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και υποσχέθηκε
μια πιο παραγωγική και δημιουργική χρονιά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.


Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν οι: ΖΗΝΟΒΙΟΣ Σταύρος, ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ Χρήστος και ΤΣΙΛΗΣ Δημήτρης.
Στην αντίπερα όχθη παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο ΑΝΤΑΜΗΣ Αντώνης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον οποίο η ομάδα ευχαριστεί για την προσφορά του και εύχεται ότι καλύτερο. Από την πλευρά του ο παίκτης αποχωρώντας ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας για τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασε μαζί τους.

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων