Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.Διπλό (1-2) μεσα στον Κρόκο απέναντι στην Ελίμεια.

ΑΕ ΕΛΙΜΕΙΑΣ – ΑΕΠ 1-2

Νίκησε και τις απουσίες της η ΑΕΠ (Ζηνόβιος Αλεξανδρής Μετικάνος).
Παίζοντας με ψυχή και καταθέτοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλές από τις δυνατότητες τους οι παίκτες του κ. Σαμαρά πήραν το πρώτο τους τρίποντο έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν με διαφορά καλύτεροι χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να καθαρίσουν το παιχνίδι, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και με πλεονέκτημα τον παίκτη παραπάνω λόγω αυστηρής αποβολής του αρχηγού της ΑΕΠ Ζερβανταρίδη με δεύτερη κίτρινη ισοφάρισαν πίεσαν και για άλλο τέρμα αλλά στις καθυστερήσεις όπως προαναφέραμε η ΑΕΠ πήρε το τρίποντο.     

Το φιλμ του αγώνα:
6΄ γέμισμα στην περιοχή της Ελίμειας κεφαλιά πάσα του Γκέτσιου στο Σαββούδη για λίγο δεν προλαβαίνει ο επιθετικός της ΑΕΠ.
11΄ φάουλ του Γκέτσιου κεφαλιά του Λιάμη η μπάλα στην πλάτη του Σαββούδη ωραία στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης.
16΄ ωραία στο χώρο του κέντρου ο Θεοδωρίδης θα κατεβάσει την μπάλα θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας και αριστερά τον Γκέτσιο αυτός θα προχωρήσει σουτ και 0-1.
17΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Θεοδωρίδης θα δεχθεί βαθιά μπαλιά, μπροστά απ’ τον Παναγιωτίδη θα επιχειρήσει να περάσει την μπάλα η οποία θα κοπεί από τον Μανώλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.
19΄ κόρνερ για την ΑΕΠ εκτελεστής ο Σαββούδης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
29΄ πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Κουλέτσος θα πάρει την κεφαλιά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή η μπάλα στον Γιαπράκα από αριστερά και μέσα στην μικρή περιοχή σουτ πάνω στη γραμμή θα σώσει ο Ίττης.
32΄ κεφαλιά του Κουλέτσου η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
44΄ διαμαρτυρίες των γηπεδούχων σε σύγκρουση στον αέρα έξω απ’ την περιοχή της ΑΕΠ του Παπαγερίδη και του Πασχαλίδη φάουλ θα δείξει ο διαιτητής που θα περάσει ανεκμετάλλευτο.
52΄ο Δημόπουλος θα κινηθεί ωραία από αριστερά θα βγάλει παράλληλα κανείς συμπαίκτης του για να κάνει το γκολ.
65΄ οι γηπεδούχοι στην επίθεση απανωτά σουτ δεν μπορούν να διώξουν οι αμυντικοί της ΑΕΠ η μπάλα στον Παπαδόπουλο ο οποίος με σουτ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
67΄ ωραία κίνηση απ’ τον Κωνσταντινίδη θα γυρίσει ενώ είναι με την πλάτη στο τέρμα το σουτ όμως θα μπλοκάρει ωραία ο Παναγιωτίδης.
90΄ κόρνερ εκτελεσμένο απ’ τον Σαββούδη κίνηση στο πρώτο δοκάρι του Κωνσταντινίδη κεφαλιά η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
92΄ φάουλ για την ΑΕΠ από αριστερά εκτελεστής ο Ίττης η μπάλα θα περάσει από πολλούς παίκτες θα ξεγελάσει τον Παναγιωτίδη και θα γίνει το 1-2.
93΄ ο Δημόπουλος στην αντεπίθεση θα βρεθεί απέναντι απ’ τον Παναγιωτίδη και αντί να σουτάρει θα πασάρει στην απέναντι μεριά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πελετίδης με πολλά λάθος σφυρίγματα και για τις δύο ομάδες (τον σεβασμό τον κερδίζεις με τις υποδείξεις σου και όχι με απειλές) βοηθοί οι κ. Γεωργιάδης και κα. Μπακατάρη χωρίς λάθη.

ΑΕ ΕΛΙΜΕΙΑΣ (Κουτσώνας) Παναγιωτίδης Μελισσινός Παρτάλης Γιαπράκας Μανώλας Χότζα (40΄ λ. τ. Τσιώγκας) Μαλούτας Παπαδόπουλος Πασχαλίδης Κείσογλου Κουλέτσος (79΄ Ρούσης)  

ΑΕΠ (Σαμαράς Γιαν) Παπαγερίδης Τσίλης Δημόπουλος Ζερβανταρίδης Ίττης Λιάμης   Χουϊλίδης  Γκέτσιος (92΄ Βρόικος) Σαββούδης   Τραπεζανλίδης (87΄ Αναστασίου) Θεοδωρίδης (68΄ Κωνσταντινίδης)      

Σχόλια
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων