Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη της ομάδας μας,εδραίωση στην τρίτη θέση και τώρα ...ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ !!






ΑΕΠ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ 3-1

Υπέροχη σήμερα η ΑΕΠ απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ αλλά υπέκυψε στις ορέξεις των γηπεδούχων. Το μυαλό όλων πλέον βρίσκετε στον ημιτελικό της Τετάρτης με το Φούφα. Άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 47΄ η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Παπαδόπουλου.

Το φιλμ του αγώνα.

18΄ ο Ντέρος Β.  θα σεντράρει από αριστερά στο πρώτο δοκάρι ο Τσικόπουλος θα πάρει την κεφαλιά και θα βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους 0-1.
22΄ σέντρα Δημόπουλου Θ. από αριστερά θα προσπαθήσουν να πάρουν την κεφαλιά ο Σαββούδης σε πρώτο χρόνο και συνέχεια ο Τραπεζανλίδης η μπάλα παράλληλα πλάγια.
24΄ ο Γκέτσιος θα βρει με κάθετη μπαλιά τον Σαββούδη αυτός θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-1.
30΄ φάουλ για τους γηπεδούχους εκτελεστής ο Γκέτσιος από τα τριάντα μέτρα με αριστοτεχνικό κτύπημα θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βήττα 2-1.
42΄ σέντρα του Σαββούδη κεφαλιά του Γκέτσιου από το σημείο του πέναλτι η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
47΄ θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους ο Παπαδόπουλος για επικίνδυνο μαρκάρισμα (πρώτη κίτρινη στο 36΄).
53΄ φάουλ με τον Γκέτσιο θα αποκρούσει προσωρινά ο Βήττας το ριμπάουντ ο Σαββούδης και με δυνατό σουτ το 3-1.
58΄ ο Δημόπουλος Θ. θα κάνει κούρσα από τα αριστερά την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει παράλληλα στον Τραπεζανλίδη σουτ απόκρουση του Βήττα νέο σουτ απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα στον Σαββούδη σουτ θα διώξουν εκ νέου οι αμυντικοί σε κόρνερ.
65΄ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι σέντρα Σαββούδη ο Γκέτσιος θα παρεμβληθεί ανάμεσα σε Βήττα και Νασιόπουλο η κεφαλιά του θα περάσει λίγο άουτ.
70΄ απευθείας κόκκινη στον Τσιούκρα Χ. για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Γκέτσιο.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα αλλά δεν θα το καταφέρουν μια και τα γεμίσματά τους στην περιοχή θα απομακρυνθούν με επιτυχία από τους αμυντικούς της ΑΕΠ.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Θάνος με βοηθούς του κ.κ. Μωυσιάδη και Στεφούλη καλοί.

ΑΕΠ (Σαμαράς Ι.) Παπαγερίδης Τσίλης Δημόπουλος Θ.  Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Παπαδόπουλος Σαββούδης Μετικάνος (87΄ Δημόπουλος Τ.) Τραπεζανλίδης (76΄ Durmishi) Κωνσταντινίδης (57΄ Δημητριάδης) Γκέτσιος

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς Ι.) Βήττας Μπούρτζος Π. (71΄ Μυλωνάς) Ντέρος Β. Κατσαντώνης (46΄ Δαινάς) Νασιόπουλος Τσαρτσίδης Στεργίου Κ. Τσιούκρας Χ. Τσακνάκης (57΄ Τσιούκρας Ι.) Παπαρίζος Τσικόπουλος   
 


Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων