Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ζωντανή ιστορία της Ξηρολιμνιώτικης πάλης (Γιάννης Τσαούσης και Γιάννης Πολυχρονίδης) Φωτογραφίες αρχείου απο παλαιότερες βραβεύσεις τους.


Παρότι συνηθίζεται από την ΕΟΦΠ, κατά τη διάρκεια κάθε τελικής φάσης των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, να βραβεύονται άνθρωποι που είτε διακρίθηκαν είτε βοήθησαν το άθλημα της πάλης, η αντίστοιχη διαδικασία στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κοζάνης, το Σάββατο 4 Απριλίου, είχε κάτι το ιδιαίτερο.
Σε αυτή τη βράβευση τιμήθηκαν ο προπονητής και οι αθλητές του Κρότωνα οι οποίοι από τις αρχές τις δεκαετίας του 80 έβαλαν την Κοζάνη στον χάρτη, όχι μόνο της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας πάλης. Άνθρωποι οι οποίοι χάρισαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και στην χώρα διεθνείς διακρίσεις.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν ο ένας μετά τον άλλον, οι συντελεστές της διάδοσης του αθλήματος αλλά και της διατήρησής του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής καθώς οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν να προσφέρουν από την θέση του προπονητή, παραλάμβαναν το βραβείο τους από συναθλητές και πρώην αντιπάλους τους στην παλαίστρα.
Οι στιγμές αυτές έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο τόσο για τους ανθρώπους που βραβεύονται όσο και για τους θεατές που με τον τρόπο αυτό βλέπουν την πολυετή προσφορά όλων αυτών που αγωνίστηκαν να τιμάτε μετά από χρόνια.
ΠΗΓΗ :  www.palema.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων