Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το δελτίο τύπου της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης για το Lets do it Greece
ellhnikh_dhmokratia       

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
Πλατεία Νίκης 1-2ος όροφος
TK-50100
Τηλ. (Εσωτερικό) : +30 2461 3 50305
E-mail: mme@kozanh.gr Προς ενημέρωση συντακτών


Κοζάνη, 27 Απριλίου2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος
Δήμου Κοζάνης

Lets do it Greece!

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση εθελοντικών ομάδων στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος δήμου Κοζάνης για την παγκόσμια δράση Lets do it (καθαρίζω τον πλανήτη σε μια μέρα).

49 ομάδες εθελοντών συμμετείχαν σε καθαρισμό δημόσιων χώρων, ευπρεπισμό χώρων πράσινου και αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό για το δημόσιο χώρο, καθώς και την αγάπη για τον τόπο μας.

Αξίζει να τονιστεί η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών μικρής ηλικίας, οι οποίοι με την παρουσία τους εμπνέουν την ελπίδα για το μέλλον.

Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι οι εξής:

Οι Τοπικές Κοινότητες Βατερού, Ξηρολίμνης, Ροδιανής, Κερασιάς, Εξοχής, Ν. Νικόπολης, Λευκόβρυσης, Αγ. Παρασκευής, Ρυμνίου, Αγ. Δημητρίου, Αλωνακίων, Μεταμόρφωσης, Καρυδίτσας, Ν. Χαραυγής, Πολυμύλου, Πρωτοχωρίου, Πτελέας, Μαυροδεντρίου, Μηλέας, Χρωμίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Κρόκου και Κοζάνης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τα Δημοτικά και τα  Νηπιαγωγεία της Αγ. Παρασκευής και  της Ακρινής, τα Δημοτικά Σχολεία Καρυδίτσας και Πολυμύλου, το γυμνάσιο Λευκοπηγής, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, το 1ο ΕΚΚ, το Δημοτικό Γ. Κόνταρης, το 9ο και 12ο Δημοτικό, το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης, η Οικολογική Κίνηση, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη- Τόπος να ζεις», ο Σύλλογος Ηπειρωτών, η Εθελοντική Ομάδα Λευκοπηγής, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ο Σύλλογος Κρεβατάκια, ο Σύλλογος «Μακεδνοί», το Κίνημα Εθελοντών Ποντοκώμης, ο Σύλλογος Αιμοδοτών, οι Διασώστες Κοζάνης, οι Εθελοντές Γειτονιάς,  ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καισαρειάς με τη στήριξη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους περιμένουμε στην επόμενη δράση ‘Καθαρίζουμε την Ευρώπη’ στις 8- 10 Μαΐου για την οποία θα σταλεί πρόσκληση τις επόμενες ημέρες.


Σχόλια
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων