Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νικηφόρα ξεκίνησε στο θεσμό του κυπέλλου η ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ.ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 1-6

Χωρίς δυσκολία η πρόκριση της ΑΕΠ.
Παίζοντας κατά διαστήματα καλά η ΑΕΠ πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου όπου θα συναντήσει στις 16-9-2015 στο γήπεδο της Ξηρολίμνης της ομάδα του Τιτάν Σερβίων.

Το φιλμ του αγώνα.
5΄ κόρνερ του Σαββούδη κεφαλιά του Αποστολίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
20΄ ο Ζερβανταρίδης θα πιάσει δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων 0-1.
22΄η μπάλα θα αλλάξει κατοχή ταχύτατα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΠ θα φτάσει στον Κείσογλου ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-2.
29΄ ο Αποστολίδης θα βγάλει κάθετα την μπάλα στον Τραπεζανλίδη και ο τελευταίος με σουτ θα κάνει το 0-3.
35΄ υπέροχο γκολ από τον Κείσογλου ο οποίος θα σουτάρει από τα 30 περίπου μέτρα από αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του και θα στείλει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι κάνοντας το 0-4.
36΄ σουτ του Σιαπανίδη ωραία με τις γροθιές θα αποκρούσει ο Παπαγερίδης.
43΄ κάθετη του Σαββούδη στον Τραπεζανλίδη παράλληλη σέντρα, ο Κείσογλου με σουτ θα σημαδέψει το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
47΄ ο Δουγαλής από αριστερά θα βγάλει στον επερχόμενο Πασχαλίδη σέντρα στο πρώτο δοκάρι ο Σαλονικίδης θα πιάσει δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο   παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων για το 0-5.
73΄ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το γκολ της τιμής όταν ο Σιαπανίδης θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΠ των Τσαμπερτίδη Χ. και αυτός με σουτ θα μειώσει σε 1-5.
80΄ κάθετη μπαλιά από τον χώρο του κέντρου από τον Μαλούτα στον Τραπεζανλίδη ο οποίος θα πλασάρει απόκρουση από τον τερματοφύλακα στο ριμπάουντ ο ίδιος και 1-6.
84΄ σουτ του Σιαπανίδη απόκρουση από τον Παπαγερίδη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σουλίδης Δ. με βοηθούς τους κ. κ. Λαμπριανίδη και Σύκο.

Κένταυρος Πρωτοχωρίου  Μπάδας Θεοδωρίδης Γεωργιάδης Τζιαναμπέτης Ιωαννίδης(46΄ Τσαμπερτίδης Αθ.) Πεκιαρίδης (46΄Κυριακίδης Π.) Τσιολάκης Παρχαρίδης (55΄ Κοντοτάσιος)  Τσαμπερτίδης Σιαπανίδης Τσιολάκης

Αεπ Καραγιαννίων Παπαγερίδης Τσίλης Πασχαλίδης Δημητριάδης (46΄Durmishi) Ζερβανταρίδης Μαλούτας Κείσογλου Παπαδόπουλος (46΄ Δουγαλής) Τραπεζανλίδης Σαββούδης (46΄ Σαλονικίδης) Αποστολίδης


Σχόλια
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων