Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη για την ΑΕΠ και το κυνήγι του Φούφα συνεχίζεται.







Α' ΕΠΣΚ: ΑΕΠ – ΑΕΚ 4-2

Νίκη για την ΑΕΠ και το κυνήγι του Φούφα συνεχίζεται.

Καλύτερη η ΑΕΠ από την αντίπαλο της η οποία ηττήθηκε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι μια και οι παίκτες του κ. Σαμαρά παίζοντας ωραίο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες επιβλήθηκαν με τελικό σκορ 4-2.

 

Το φιλμ του αγώνα:
2΄ λάθος στο χώρο του κέντρου ο Μαλούτας θα χάσει την μπάλα κάτοχος θα γίνει ο Μπαλίτσας τον οποίο δεν θα μπορέσει να ανακόψει κάποιος παίκτης της ΑΕΠ θα φτάσει απέναντι από το Βίδρα και μέσα απ’ την περιοχή με σουτ θα κάνει το 0-1.
11΄ φάουλ εκτελεί για την ΑΕΠ ο Σαββούδης η μπάλα θα περάσει μπροστά από όλους τους παίκτες ο Δημητριάδης με κεφαλιά δεν θα βρει στόχο η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρανάνου.
15΄ ο Κείσογλου θα ανατραπεί έξω απ’ την περιοχή της ΑΕΚ το φάουλ εκτελεί ο Ίττης η μπάλα αρχικά στα σώματα των παικτών του τοίχους το νέο σουτ δίπλα από το δοκάρι άουτ.
17΄ κόρνερ με τον Σαββούδη διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα στον προωθημένο έξω απ’ την περιοχή Ζερβανταρίδη σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Πασχαλίδης θα σουτάρει οι αμυντικοί θα διώξουν μπροστά από το τέρμα.
21΄ κάθετη μπαλιά του Τραπεζανλίδη και ενώ ο Καρανάνος φαίνεται να ελέγχει την μπάλα παρεμβαίνει ο Σαββούδης ο οποίος τσιμπάει την μπάλα περνώντας και τον τερματοφύλακα σε κενή εστία κάνει το 1-1.
32΄ ο Κείσογλου από δεξιά θα βγάλει σέντρα παράλληλα στο τέρμα ο Τραπεζανλίδης δεν θα βρει την μπάλα.
34΄ ο Βίδρας θα κάνει μακρινό βολέ ο Τραπεζανλίδης θα κερδίσει την κεφαλιά θα στρώσει στον Παπαδόπουλο ο οποίος με ωραία ενέργεια θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο σουτ θα κάνει το 2-1.
39΄ στην αντεπίθεση η ΑΕΚ από αριστερά με τον Σαμαρά ο οποίος θα σουτάρει δυνατά, στην γωνία του θα πέσει ο Βίδρας αποκρούοντας προσωρινά την μπάλα και στην συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια θα την μαζέψει.
50΄ βολέ από τον Βίδρα ο Τραπεζανλίδης εκ νέου θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα θα στρωθεί στο Σαββούδη ο οποίος απέναντι απ’ τον Καρανάνο θα κάνει το σουτ ο τελευταίος θα αποκρούσει.
65΄ ο Σαββούδης θα περάσει κάθετα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Κείσογλου που θα γίνει αποδέκτης με σουτ θα κάνει το 3-1.
72΄ οι γηπεδούχοι στην επίθεση με τον Κείσογλου ο οποίος θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σουτ που θα κάνει θα περάσει λίγο έξω από το δοκάρι.
75΄ σέντρα του Σαριόγλου ο Δημητριάδης θα προσπαθήσει με κεφαλιά να διώξει σε κόρνερ αλλά θα σημειώσει αυτογκόλ 3-2.
88΄ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι με τέσσερις παίκτες έναντι τριών αμυντικών ο Παπαδόπουλος θα δώσει στον Κείσογλου που με σουτ θα δώσει τέλος στην παράσταση. 


Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, (65΄ Τσίλης),  Ιττής, Παπαδόπουλος, Μαλούτας, (56΄ Γκέτσιος), Τραπεζανλίδης, (68΄ Αποστολίδης), Σαββούδης, Κείσογλου.

Α. Ε. Κοζάνης: Καρανάνος, Βογιατζής (65΄ Αρνίδης), Κουμπούρας Αν., Μαντζώλας, Ποζίδης, Μπαλίτσας, Σαριόγλου, Σαμαράς, Τσαρσιταλίδης (88΄ Κουμπούρας Ν.), Καραγεώργος, Νάννος (71΄ Χατζάκης).



Διαιτητής: Κουτσώνας  
Βοηθοί: Γκέκα Παπαδόπουλος Χ.  

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων