Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρείς αμερικανιδες με Ποντιακή καρδιά, ερμηνεύουν το τραγούδι του αείμνηστου Ξηρολιμνιώτη Χρήστου Αντωνιάδη ''Την πατρίδαμ έχασα''Το συγκρότημα True Life Trio απο την Kαλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια καταπληκτική ερμηνεία τους!! ΒΙΝΤΕΟ+ΗΧΗΤΙΚΟ

Ποιο ειναι το συγκρότημα true life trio :

Το συγκρότημα True Life Trio εκτελεί καθηλωτικές φωνητικές αρμονίες από την Ανατολική Ευρώπη , την Αμερική και πέρα . Αυτή η καινοτόμος ''καλλιτεχνική τριάδα'' διερευνά τις δημιουργικές δυνατότητες και την διασταύρωση  διαφορετικών παραδόσεων με απίθανα ηχοχρώματα που συνδέουν μακρινές χώρες όπως η Αλβανία , η Βουλγαρία , Γεωργία, Ελλάδα , FYROM , το Μεξικό , την Πολωνία , την Ουκρανία και τον αμερικανικό Νότο .

 Οι τρείς Αμερικανίδες αποτελούν ισχυρά φωνητικά ταλέντα, των οποίων η μουσική συνεργασία βασίζεται στην ΚΙΤΚΑ Γυναικών Vocal Ensemble ,διερευνούν βαθιά σε μια τεράστια ποικιλία της λαϊκής μουσικής και των ορίων της παραδοσιακής. Το αποτέλεσμα είναι μια γλυκιά, ηχητική έκρηξη που λιώνει στο αυτί του ακροατή και αυτό είναι το True Life Trio .

 Leslie Bonnett : φωνή , βιολί , κρουστά
Briget Boyle : φωνή, κιθάρα , κρουστά
Juliana Graffagna : φωνή , ακορντεόν , κρουστά

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων