Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης (γιός της Δέσποινας Αμαραντίδου απο την Ξηρολίμνη) διαπρέπει στο εξωτερικό με έντονη παρουσία σε εκθέσεις και καλλιτεχνικά-εικαστικά δρώμενα.(BINTEO)

Από:www.kozan.gr
Στο Σουόνσι (τη μεγαλύτερη παραθαλάσσια πόλη της Ουαλίας και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό αστική της περιοχή) ζει και εργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια ο Έλληνας Κοζανίτης εικαστικός Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης (Ασφόδελος Λειμώνας). Έπειτα από τη συμμετοχή του σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (Swansea, Cardiff, Bath, London , Berwick κτλ.) εγκαινίασε πρόσφατα την πρώτη του ατομική έκθεση στον πολυχώρο τέχνης «Volcano» του Σουόνσι, με τον τίτλο «Φόβος του Μέλλοντος». Ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης (Ασφόδελος Λειμώνας). αποφοίτησε από την σχολή Καλών Τεχνών της Ουαλίας (University of Wales Trinity St David) το 2014 κι έκτοτε ασχολείται με την κατασκευή σκηνικών θεάτρου και τηλεοπτικών σειρών.
Ο ίδιος μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο μετά τις 16:00,  «Στη Φωνή της Ελλάδας», στα βραχέα, στο web και στην ψηφιακή πλατφόρμα της tv στην ένδειξη Voice of Greece. Ακούστε τι είπε:

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων