Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βατερο-ΑΕΠ 0-4

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Εθνικός Βατερού - Αεπ 0-4

Αγώνας Κυπέλλου

Με το δεξί οι Πόντιοι πέρασαν από το γειτονικό Βατερό.

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των Ποντίων δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, προηγήθηκαν με 0-3 και κάνοντας συντήρηση στο δεύτερο μέρος έκλεισαν το σκορ με 0-4.

Το φιλμ του αγώνα.

9΄ο Καρακατσάνης θα σουτάρει σε τετ α τετ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και περνάει δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

15΄ ένα δύο των Βλαδίκα, Βασσάκη σουτ του τελευταίου μέσα απ’ την περιοχή και λίγο πλάγια, η μπάλα λίγο άουτ.

17΄ ο Βλαδίκας από πλάγια αριστερά μέσα απ’ την μικρή περιοχή θα σουτάρει ωραία στην γωνία του θα αποκρούσει ο Παπαγερίδης σε κόρνερ.

18΄ στην εξέλιξη της φάσης ο Μετικάνος θα εκτελέσει το κόρνερ απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έξω απ’ την περιοχή δυνατό σουτ του Τσιντού η μπάλα θα βρει το πόδι του Πολυχρονιάδη και 0-1.



35΄ κάθετη μπαλιά του Σερσέμη στον Δαλκερανίδη σουτ απόκρουση του Παπαγερίδη στην επαναφορά σουτ του Καρακατσάνη 0-2.

43΄προσωπική ενέργεια του Σαλονικίδη σουτ μέσα και πλάγια από την περιοχή ωραία στην δεξιά του γωνία θα αποκρούσει ο Χατζηγιαννάκης.

45+1 η μπάλα θα περάσει από την άμυνα στην επίθεση ταχύτατα από τους παίκτες της Αεπ κάτοχος από δεξιά θα γίνει ο Ντούκα παράλληλη σέντρα ο Δαλκερανίδης θα αφήσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Καρακατσάνης με σουτ θα κάνει το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού θα πέσει και οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν ένα ακόμα γκολ κάνοντας το 0-4.

Συγκεκριμένα στο 62΄ ο Καρακατσάνης θα δώσει κάθετα την μπάλα στον Δαλκερανίδη αυτός βγάλει πάσα στον Βλαδίκα ο οποίος απέναντι από τον Κεντεποζίδη με πλασέ θα κάνει το 0-4.

72΄ ο Γεωργιάδης θα σεντράρει από δεξιά κεφαλιά του Σακαλή η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηγιαννάκη άουτ.



Στην επόμενη φάση οι Πόντιοι θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους την ομάδα της Κοζάνης.

Συνθέσεις ομάδων:

Εθνικός Βατερού (Κωσταντινίδης) Παπαγερίδης ( 36΄ λ.τ. Κεντεποζίδης) Σαλονικίδης Βρόικος Πολυχρονιάδης Κίλης Λαζαρίδης Σακαλής Κουρτίδης Κουτέρης (80΄Τοπαλίδης) Ρέββας (27΄ λ.τ. Γεωργιάδης) Καλτσούνης (60΄ Δουγαλής)



Αεπ (Κατακαλίδης) Χατζηγιαννάκης Ντούκα Βλαδίκας Ζερβανταρίδης (56΄ Κωστάκογλου) Παπαδόπουλος (46΄ Σαριόγλου) Τσιντός Μετικάνος (75΄ Καραμπέκιος) Σερσέμης Καρακατσάνης (67΄ Κεισίδης) Βασσάκης Δαλκερανίδης 

Διαιτητές της συνάντησης οι: Ζούγρας με βοηθούς τους Τσιαμπάζη και Μπακατάρη.





Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων