Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση για θεατρική παράσταση.

Σας προσκαλώ να πάμε μαζί θέατρο!!
Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και η Κοινότητα Ξηρολιμνης, δίνουν την δυνατότητα σε όλους τους φίλους μας που αγαπάνε το θέατρο να παρακολουθήσουν ένα από τα κλασικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας του William Shakespeare : "Romeo + Ιουλιετα" σε προνομιακή τιμή εισιτηρίου(8 ευρώ) !!!
Πληροφορίες στο τηλ6945484581 Κυριαζιδης Φίλιππος

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια πόλη κάπου στα Βαλκάνια. Άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση. Ο ήχος των χάλκινων αλλά και η θρησκεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αυτών των ανθρώπων. Γλεντάνε άγρια, ζούνε άγρια. Η βία είναι μέσα στην καθημερινότητά τους. Οι ήρωες είναι όλοι στα όριά τους. Δυοοικογένειες: η μία μιλάει ελληνικά, η άλλη κροατικά. Αναγκασμένες να ζουν μαζί. Όταν συναντιούνται, επικοινωνούν στη γλώσσα του συγγραφέα, τα αγγλικά. Έχουν διαφορετικές κουλτούρες, έχουν υποχρεωθεί να ζουν μαζί. Δυστυχώς, όχι πάντα ειρηνικά.Στον αντίποδα, η ερωτική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και ο ποιητικός λόγος του Σαίξπηρ. Μια λάθος στιγμή, ένας φόνος από καπρίτσιο περισσότερο, φέρνει την καταστροφή.

(Για χρηστικούς λόγους,έχει προβλεφθεί η χρήση υπέρτιτλων, καθώς θα εκφέρονται επί σκηνής τρεις διαφορετικές γλώσσες.)

Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης (Municipal & Regional Theatre of Kozani) και το Istrian Εθνικό Θέατροτης Κροατίας (Istrian National Theatre of Croatia), παρουσιάζουν ένα από τα κλασικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

William Shakespeare

Romeo + Ιουλιέτα

σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

από 17 Νοεμβρίου μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2018 στην Κεντρική Σκηνή
Κάθε Σάββατο στις 21.00
& Κάθε Κυριακή στις 19.00

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων