Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αθλητικές διακρίσεις μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης!!

Διακρίσεις και συμμετοχήμαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης στους ετήσιους σχολικούς αγώνες του νομού Κοζάνης
Κάθε χρόνο και λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχολικού έτους, πραγματοποιούνται στο ΔΑΚ Κοζάνης αθλητικοί σχολικοί αγώνες για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων του νομού Κοζάνης, που φοιτούν στις μεγαλύτερες τάξεις. Το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης συμμετείχε και φέτος στη μεγάλη αυτή αθλητική «γιορτή»!
Στα πλαίσια των αγώνων στίβου, οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας ξεχώρισαν για άλλη μια φορά με τις υψηλές επιδόσεις τους σε ατομικό επίπεδο. Αναλυτικά, το χρυσό μετάλλιο στο μπαλάκι κέρδισε ο μαθητής Θεολόγος  Σικαλόπουλος(Στ΄ τάξη), που έκανε μια από τις κορυφαίες ρίψεις των τελευταίων ετών σε σχολικούς αγώνες. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης (Στ΄ τάξη) κατέκτησε επάξια την 6η θέση. Στον αγώνα δρόμου/ταχύτητας μικρών αποστάσεων (σπριντ - 6om.), ο Γιάννης Κουσίδης (Στ΄ τάξη) προκρίθηκε στον τελικό τερματίζοντας δυναμικά στην 4η θέση. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία της Κατερίνας Κομάτογλου (Στ΄ τάξη) και του Βασίλη Σαρασίδη (Ε΄ τάξη), που συμμετείχαν στο ίδιο αγώνισμα. Τέλος, αξιέπαινη ήταν η προσπάθεια της Λίνας Παπαδοπούλου (Ε΄ τάξη) και της Ιζάουρας Φεζολλάρι(Ε΄ τάξη) στον αγώνα μεσαίων αποστάσεων (600m.).
Σε ομαδικό επίπεδο, η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών νίκησε με μεγάλη διαφορά στον έναν και μοναδικό αγώνα που πρόλαβε να δώσει, καθώς η διοργάνωση διακόπηκε, λόγω καταρρακτώδους βροχής. Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι (αλφαβητικά και ανά τάξη):
Γκοτσλλάρι Φαμπιάν, Στ΄ τάξη                        
Καλογιαννίδης Πολυχρόνης, Στ΄ τάξη
Κουσίδης Γιάννης, Στ΄ τάξη
Μανουσαρίδης Κωνσταντίνος, Στ΄ τάξη
Σικαλόπουλος Θεολόγος, Στ΄ τάξη
Χριστοφορίδης Αχιλλέας, Στ΄ τάξη
Σαρασίδης Βασίλης, Ε΄ τάξη
Τσαλίδης Παναγιώτης, Ε΄ τάξη
Τσέλα Κλεβίς, Ε΄ τάξη
Κουτσούπας Λάμπρος, Δ΄ τάξη
Πιλτικίδης Βασίλης, Δ΄ τάξη
Σικαλόπουλος Σταύρος, Δ΄ τάξη
Τσιτούρας Γιώργος, Δ΄ τάξη
Πολλά μπράβο αξίζουν στα παιδιά της Στ΄ τάξης που παραβρέθηκαν στις κερκίδες και δημιούργησαν μια «ζεστή» ατμόσφαιρα ενθαρρύνοντας κάθε προσπάθεια των αγωνιζόμενων αθλητών/τριών μας. Βραβεία συμμετοχής απονεμήθηκαν σε όλους τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν.
Οι προσπάθειες των παιδιών μας γεμίζουν με χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν και εκπροσώπησαν επάξια το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης! Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή, την προσπάθεια και την επίδοσή σας!
Σύνταξη: Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης


Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων