Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήλωση - τοποθέτηση Φίλιππου Κυριαζίδη

Η απόφαση μου ενόψει των επικείμενων αυτοδιοκητικων εκλογων σε επίπεδο τοπικής κοινότητας Ξηρολίμνης ή Δήμου Κοζάνης, είναι να μην συμμετέχω με υποψηφιότητα.
Εκτιμώ και με ενθουσιάζει που κάποιοι ενδιαφέρονται και με ρωτάνε σχετικά!
Στο παρελθόν και κατά την διάρκεια των εννέα ετών (2011-2019) αφιέρωσα το χρόνο μου ,σχεδόν αποκλειστικά για να αλλάξω τα πάντα στο χωριό!
Ενθάρρυνα τις εθελοντικές δράσεις και οργάνωσαμε με τα παιδιά εκστρατείες καθαρισμού στους δρόμους και στις πλατείες!
➡️ εκτιμήσαμε τον καθαρό,βραδινό έναστρο ουρανό με διάφορους τρόπους με κορύφωση την βραδιά αστροπαρατηρησης και πλανητοπαρατηρησης με την βοήθεια του φίλου Νίκου.
➡️ ξεσηκωθηκαμε κ χορέψαμε με συναυλίες στο πάρκο Γεράκι, στην κεντρική πλατεία,στο παλιό σχολείο και στο νέο σχολικό συγκρότημα!
➡️ βάψαμε τοίχους,αλλάξαμε κλειδαριές ,κλαδεψαμε και μάθαμε κηπουρική με συμμάχους σχεδόν πάντα, εκτός από την οικογένειά μου και τον Λευτέρη,τον Λάμπη,τον Σάκη, τον Ηλία και τον Τάσο!
➡️ κάναμε την Ξηρολίμνη στάση οδοιπόρων και ποδηλάτων από όλο τον κόσμο και φιλοξενησσμε αμέτρητους φίλους από όλη σχεδόν την Ευρώπη, χώρες της Ασίας κλπ
➡️ ειμασταν παρόν σε όλες τις δημοτικές συνεδριάσεις και συμφωνούσαμε και διαφωνουσαμε με επιχειρήματα και χωρίς δογματισμους!
➡️ έγινε ο δρόμος προς την Σκητη και έγιναν τα ειδικά σαμαράκια για την προστασία των παιδιών στο χωριό!
➡️ παίξαμε ζωγραφιζοντας με καπάκια, ανταλλάξαμε δώρα στις γιορτές και μπουγελωθηκαμε αμέτρητες φορές στην πέτρινη βρύση!
➡️ ψάξαμε για σπηλιές οργανωμένα στο βουνό και ανοργάνωτα ψάξαμε για δράκους τα βράδια του καλοκαιριού!
➡️ κάναμε την ποδηλατοβολτα απόλυτο must του καλοκαιριού, γίναμε φίλοι με τα γειτονικά χωριά και παρταραμε ανελέητα στο τέλος!
➡️ Μαζέψαμε σπάνιες φωτογραφίες με το Χριστόφορο,Σωκράτη κ άλλους, και οργανώσουμε μόνιμες εκθέσεις στην αίθουσα της πλατείας η οποία έζησε 9 χρόνια με μουσικές τα βράδια και γιορτές παραμονές Χριστουγέννων ( αναβίωση ποντιακου εθίμου: νυχτερι κλπ
➡️ συνεργαστηκαμε με σχολείο στην Αθήνα για να μελετηθούν οι δράσεις μας και με διπλωματικές σε μεταπτυχιακά για να δούμε πως μπορούν οι δράσεις μας να ταξιδεύουν ψηφιακά!
➡️ Ανοίξαμε το παλιό σχολείο, την αίθουσα στην κεντρική πλατεία, κυρίως όμως ανοίξαμε τις καρδιές μας στα παιδιά και στα θέλω τους!
Το παραπάνω έργο ταξιδεύει ψηφιακά στην παρακάτω διεύθυνση προς απόδειξη του ισχυρισμού μας, με τη βοήθεια του Νίκου!
Ο πήχης είναι λοιπόν είναι εκεί και εγώ είμαι εδώ,πρόθυμος να βοηθήσω αυτόν ή αυτήν που θα μπορεσει να συνεχίσει με ανάλογο πάθος!
Εγώ και μια ομάδα φίλων, δημοσιογράφων, επικοινωνιολόγων, ιστορικών, μουσικών κ.α. θα αφιερωθουμε στην καταγραφή της προφορικές ιστορίας του χωριού, στο να αφουγκραστούμε την ιστορία από τα κάτω, να επεξεργαστουμε και να δημοσιεύουμε ένα πλήθος βίντεο από το παρελθόν και να οργανωθούμε σε ιστοσελίδες !
Τα καλύτερα έρχονται: #xirolimni_non_stop

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων