Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που μας έστειλε ο υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης Ιωάννης Παναγιωτίδης.

 Αγαπητοί μου Συγχωριανοί

Φίλες και Φίλοι
Ονομάζομαι Παναγιωτίδης Ιωάννης του Ευσταθίου και της Βασιλείας . Είμαι γεννημένος το 1974 και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, κάτοχος ECDL και αγγλικής γλώσσας (Proficiency). Από το 2004 εργάζομαι ως Διασώστης Πλήρωμά Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ. Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του τμήματος εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης και εκπαιδευτής στα ΙΕΚ της Δ. Μακεδονίας.
Με την ιδιότητά μου ως Διασώστης του ΕΚΑΒ, τα τελευταία 20 χρόνια προσφέρω στον συνάνθρωπό μου, πάντα με ανιδιοτέλεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με ζήλο και χωρίς παρωπίδες για τον ποιόν έχω απέναντί μου. Με την ιδιότητα μου ως εκπαιδευτή, μέσα από την μεταλαμπάδευση γνώσεων, έχω έρθει κοντά με πολλούς ανθρώπους, αφουγκράζομαι τα προβλήματα τους, την καθημερινότητά τους και τις δυσκολίες τους. Σήμερα με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη αποφάσισα να λάβω μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την δημοτική κίνηση “ΚΟΖΑΝΗ -ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ” , για το τόπο μας, για το χωριό μας.
Αναλογιζόμενος ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τον καναπέ και κάνοντας μία 4ετή ανασκόπηση, με δημοτική αρχή την ΕΝΟΤΗΤΑ του κ. Μαλούτα, δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση. Δυστυχώς ο κ. Μαλούτας αποδείχθηκε ανεπαρκής για την κοινότητα μας και δεν μπορεί να με πείσει ότι, μία δεύτερη θητεία, θα αλλάξει τα δεδομένα. Αντίθετα θεωρώ ότι η ίδια πλημμελής πολιτική θα συνεχίσει (βλέπε φωτοβολταϊκά/ κολυμβητήριο/ αδέσποτα κτλ ). Γιατί όμως με την δημοτική κίνηση “ΚΟΖΑΝΗ -ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ”; Αρκεί να κάνουμε μια ανασκόπηση στα πεπραγμένα, την 4ετία που η “ΚΟΖΑΝΗ -ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ” του κ. Ιωαννίδη, αποτελούσε την δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τον τότε πρόεδρο της κοινότητας μας κ. Φίλιππο Κυριαζίδη (πχ. συντήρηση του αρδευτικού δικτύου, πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό κ.α).
Όπως το σύνολό των κοινοτήτων του δήμου Κοζάνης, έτσι και η Ξηρολίμνη, γνώρισε μια στασιμότητα τα τελευταία 4 χρόνια. Κανένα αναπτυξιακό έργο , καμία πολιτιστική εκδήλωση, καμία παρέμβαση, καμία υποδομή, και ας μην ξεχάσουμε την ΑΕΠ Καραγιαννίων όταν κατάφερε το ακατόρθωτο το 2020, δεν έτυχε καμίας στήριξης, καταλήγοντας στα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.
Η Ξηρολίμνη αξίζει πολύ περισσότερα, από το τίποτα του κ. Μαλούτα. Με μία ομάδα ανθρώπων που έχουν όραμα, όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν στον τόπο, με επικεφαλή τον Χάρη Κουζιάκη και συνοδοιπόρους τους Λεωνίδα Χατζηπαναγιωτίδη και την Παρασκευή Βασιλειάδου ζητάμε την στήριξη, στο πρόσωπό μας και την ψήφο σας, για να παλέψουμε ώστε να βγάλουμε την περιοχή από το τέλμα των τελευταίων ετών.
Με τιμή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
“ΚΟΖΑΝΗ -ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ”



Τo xirolimni.com δίνει την ευκαιρία σε όλου τους υποψήφιους Προέδρους Κοινότητας Ξηρολίμνης να μας γνωστοποίησουν τις σκέψεις και τις δράσεις των προγράμματων τους συγκεκριμένα για το χωριό!
Ο χώρος θα είναι διαδικτυακός και ο τρόπος θα είναι live, συνέντευξη μαγνητοσκοπημένη ή κείμενο ερωτήσεων/απαντήσεων ή δικό τους ελεύθερο κείμενο!!!
#Περιφερειακες_Δημοτικες_Εκλογες
8 Οκτωβρίου 2023

Τηλ επικοινωνίας 6944996979
email : xirolimni2@yahoo.gr

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων