Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ 1 - 1 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.


ΑΕΠ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Κυριακής 14-9-2014 στο γήπεδο της Ξηρολίμνης. Ένα αποτέλεσμα το οποίο αφήνει με περισσότερη πικρία τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στις τελικές τους προσπάθειες. Στην αντίθετη πλευρά οι παίκτες του Βοίου έπαιξαν με σφικτή άμυνα και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να κάνουν την ζημιά στους γηπεδούχους.

Το φιλμ του αγώνα:

15΄ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν  Σαββούδης από αριστερά θα εκτελέσει φάουλ στο δεύτερο δοκάρι ο Θεοδωρίδης θα πιάσει την κεφαλιά στην γωνιά του ο Αποστολίδης θα αποκρούσει.
16΄ οι γηπεδούχοι θα πρεσάρουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων θα κλέψουν την μπάλα με τον Τραπεζανλίδη το σουτ όμως θα αποκρούσει με τις γροθιές ο Αποστολίδης.
18΄ στην πρώτη καλή στιγμή του Βοίου ο Παπουτσίδης θα σουτάρει με δύναμη από τα είκοσι μέτρα αλλά ο Ζηνόβιος σε ετοιμότητα θα αποκρούσει με ωραία εκτίναξη.
20΄ κόρνερ εκτελεστής ο Σαββούδης στο δεύτερο δοκάρι ο Θεοδωρίδης θα γυρίσει με το κεφάλι στον Αλεξανδρή στο ύψος της μικρής περιοχής σουτ του τελευταίου πάνω απ’ τα δοκάρια.
30΄ φάουλ εκτελεστής ο Γκέτσιος κεφαλιά του Τραπεζανλίδη δύσκολα με τις γροθιές θα διώξει ο Αποστολίδης.
43΄ νέο φάουλ για τους γηπεδούχους ωραία εκτέλεση από τον Γκέτσιο θα αναγκάσει τον Αποστολίδη να απογειωθεί και να βγάλει την μπάλα από το ¨Γ¨ της εστίας του.
55΄ οι γηπεδούχοι με τον Σαββούδη από δεξιά παράλληλη σέντρα για λίγο ο Τραπεζανλίδης δεν θα μπορέσει να βρει την μπάλα.
57΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν ο Τσίλης θα σουτάρει στην κίνηση η μπάλα θα βρει στην πλάτη αμυντικού και στην συνέχεια στο αριστερό δοκάρι του Βοίου.
65΄ στην αντεπίθεση το Βόιο με τον Καραγιάννη που θα δώσει στον Σούλα από δεξιά αυτός θα βγάλει παράλληλα σέντρα και με σουτ ο Καραγιάννης θα κάνει το 0-1.
75΄ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν ο Σαββούδης θα ελιχθεί από δεξιά θα μπει στην περιοχή ανατροπή από αμυντικούς ο διαιτητής θα δείξει κάρτα για θέατρο στον παίκτη της ΑΕΠ.
80΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα προσπαθήσει να κάνει βολέ θα γλιστρήσει η μπάλα δεν θα φύγει μακριά στον χώρο του κέντρου κάτοχος ο Λιάμης πάσα δεξιά στον Σαββούδη αυτός με συρτό σουτ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιμεντερίδης ο οποίος ελέγχεται για την φάση της ανατροπής και βοηθοί οι κ.κ. Γεωργιάδης και Διαμαντής Δ.

ΑΕΠ (Σαμαράς Γιαν)Ζηνόβιος Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής (64΄ Κωνσταντινίδης) Ζερβανταρίδης Λιάμης Γκέτσιος (84΄ Αναστασίου)  Ίττης Τραπεζανλίδης (64΄ Χουϊλίδης) Σαββούδης Θεοδωρίδης
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ (Κάλφας) Αποστολίδης Δονούλης Στεργιόπουλος Δαν. Αλεξίου Λαδάς Τουλιόπουλος Χρ. Paturri Παπουτσίδης (84΄ Μαυρίδης) Χάλος Καραγιάννης (78΄ Τουλιόπουλος Δημ.) Στεργιόπουλος Αθ. (61΄ Σούλας) 

Σχόλια
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων