Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωτορεπορτάζ: ΑΕΠ -ΠΑΟΚ Κοιλων 3-0



Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018
Αεπ – Παοκ Κοίλων 3-0
Εύκολη νίκη για την ΑΕΠ σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ξηρολίμνης.
Οι Πόντιοι παρουσία περίπου 150 φιλάθλων πρόσφεραν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα και φιλοδώρισαν με τρία τέρματα την ομάδα του Πάοκ Κοίλων.

Το φιλμ του αγώνα.
2΄ο Σερσέμης από τον άξονα θα βάλει στα πλάγια δεξιά στον Καρακατσάνη αυτός θα σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Βασσάκης θα κάνει το 1-0.
3΄ με την σέντρα οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την μόνη τους καλή ευκαιρία όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν θα συνεννοηθούν σωστά με τον κίπερ τους θα παρεμβληθεί ανάμεσά τους ο Κοντοδήμος το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα διώξει σε κόρνερ ο Χατζηγιαννάκης.
8΄ δυνατό συρτό σουτ του Καρακατσάνη στην αριστερή του γωνία θα πέσει και θα διώξει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
14΄ η μπάλα θα ¨χαθεί¨ στην κυριολεξία με γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα σε Βασσάκη – Βλαδίκα και Σερσέμη σέντρα του τελευταίου σουτ στην κίνηση του Καρακατσάνη 2-0.
24΄ σουτ του Νέστορα η μπάλα αρκετά άουτ.
60΄ ο Μετικάνος θα δει την κίνηση του Καρακατσάνη από τα αριστερά πάσα ο τελευταίος θα περάσει δύο αμυντικούς πλασάρει και 3-0.
70΄ ο Λαζαρίδης θα προσπαθήσει να απομακρύνει με τα πόδια η μπάλα θα πάει στον Καρακατσάνη σουτ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων θα αποκρούσει σωτήρια διορθώνοντας το προηγούμενο λάθος του.  
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρατέρπος με βοηθούς τους κα. Φραντζοπούλου και κ. Κανδυλιώτη. 
Συνθέσεις ομάδων:
Αεπ (Κατακαλίδης) Χατζηγιαννάκης Βλαδίκας Πασχαλίδης (86΄  Κεισίδης)
Σαριόγλου (83΄ Κωστάκογλου) Παπαδόπουλος Τσιντός Μετικάνος Σερσέμης Καρακατσάνης Βασσάκης (41΄ Βοριαζίδης) Δαλκερανίδης (63΄ Ζερβανταρίδης)
Παοκ Κοίλων (Παπανικόπουλος) Λαζαρίδης Μυλωνάς Αλμασίδης Νέστορας Κόνι Καραγιώργος (62΄ Σαλονικίδης) Γεωργίου (87΄ Παπαδημητρίου) Παπαδόπουλος Πελέκας (57΄ Λαζαρίδης Π.) Καλιακούδας (75΄ Πολύζης) Κοντοδήμος
Φωτορεπορταζ:Γιάννης Αραβοπουλος απο https://aepkozanis.blogspot.com/2018/09/3-0.html?m=1

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων